Ahir diada nacional de catalunya – Sant jordi- dia del llibre i de la rosa, a la Garriga es va viure amb molta gent al  carrer, compran, fen poble  i sobretot fen pais, perque varem aconseguir ser el 4ART poble de Catalunya en nombre de persones que varen donar la cara per la independencia!!¿Fins quan aguantarem les afentas, la expoliació,impostos marxin i no tornin, ( mes de 2000e per persona/ any) , mentre estem  mancats  de recursos per la nostre sanitat, ensenyament, infraestrucuturres, transports, industria, fons per les empreses, pel benestar social que haviem aconseguit, anem endarrera, ¿ fins quan? Nomes depen de nosaltres !!!! Suman el 55% serem europeus de ple dret i ens administrarem els recursos  ¿ que esperem?

    Deja un comentario

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies