AHIR DIADA DE CATALUNYA- SANT JORDI- DIA DEL LLIBRE I DE LA ROSA, A LA GARRIGA ES VA VIURE AMB MOLTA GENT AL CARRER, COMPRAN I FENT POBLE, I LO QUE ES MES IMPORTANT FEN PAIS, JA QUE VAREM ACONSEGUIR SER EL 4art POBLE EN NOMBRE DE PERSONES QUE VAREN DONAR LA CARA PER LA INDEPENDENCIA.
CAL PERSISTIR  EN EL SENTIMENT I ACTITUT DE NACIO-ESTAT-INDEPENDENT, MALGRAT LES AFRENTAS, EXPOLIACIONS, I NEGACIO A COMPLIR AMB LES LLEIS QUE ESPAÑA MATEIXA VA ACCEPTAR.  TENIM MANCANCES IMPORTANTS ECONOMIQUES. ELS DINERS DE CADA UN DE NOSALTRES , MES DE 2.000I ESCAITX EUROS CADA ANY MARXEN I NO TORNEN I NO ES DESTINEN A LES NOSTRES NECESSITATS, LA NOSTRE SANITAT, ENSENYAMENT, INFRAESTRUCTURES, TRANSPORTS, BENESTAR SOCIAL I TANS ETC………………..¿ FINS QUANT HO VOLEM AGUANTAR? NOMES DEPEN DE NOSALTRES , SUMAR EL 55% I SEREM EUROPEUS DE PLE DRET SENSE INTROMISSIONS I ENS ADMINISTRAREM NOSALTRES QUE D’AIXO EN SABEM UN MUN !!! ENDAVANT

    Deja un comentario

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies