AHIR DIADA NACIONAL DE CATALUNYA, SANT JORDI, QUE PER NOSALTRES ES TAMBE DIA DEL LLIBRE, I DIA DE LA ROSA QUE ES REGALA A AMICS I ENAMORATS EN GENERAL, A LA GARRIGA ES VA VEURE MOLTA GENT AL CARRER, COMPRAN I FENT POBLE, I LO QUE ES MES IMPORTANT FENT PAIS, JA QUE SOM EL 4ART POBLE DE CATALUNYA EN EL NOMBRE DE GENT QUE VA DONAR LA CARA PER L’INDEPENDENCIA. !!!!. HEM DE CONTINUAR I PERSISTIR EN EL SENTIT DE NACIO-ESTAT INDEPENDENT MALGRAT LES AFRENTAS I OFENSIVES QUE ANEM REBENT D’ESPAÑA, SON ELLS QUE ENS EMPENYEN A VOLER VIURE EN PAU I  PODER ADMINISTRAR ELS  NOSTRES IMPOSTOS – ELS NOSTRES!!!- QUE MARXEN I NO TORNAN I ES DESTINANT A (?) , MENTRE NOSALTRES ESTEM MANCATS DE METGES, MESTRES, RECERCA, INFRAESTRUCTURES ETC  ETC…PERJUDICANT TOT ALLO QUE HAVIEM ACONSEGUIT PEL BENESTAR SOCIAL. ¿ FINS QUANT HO AGUANTAREM?

    Deja un comentario

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies